Skaffa Sig 10% off För snygg kr3999 | Kupongskod: MO11FJA . | Gratis Frakt

Ny rekommendation 2017 Moncler Vinterjacka Herr Rea

Posted by admin 02/11/2017 0 Comment(s)

 

2017/18 Moncler mode trend vart ska man åka härifrån? Låt Xiaobian ge dig en detaljerad analys. Nu bara i slutet av juli har Moncler Down Jacket marknaden långsamt värmt upp, och många tillverkare har varit redo att gå. Men Pinghu Moncler dunjacka för att gå till slutet av augusti innan marknaden började att sätta nya, och nu tillverkarna marknads har sakta tillbaka till boet på klädmarknaden.

Överdriven version av den långa sektionen Moncler dunjacka Rea med modeavkänning och sportdesignelement för att säkerställa att stilen i funktionell och teknisk känsla. Långkokongstil har inte bara en stark värme, men också väldigt vild, är den långa sträckan och träningen efter återhämtningsperioden av den nödvändiga stilen.

Nyligen dök upp i de stora märkena visar dunjackan på showen en annan andel av profilprofilens storlek. Denna hyllning till spänningen i hip-hop-stilen på 90-talet kombinerar egenskaperna hos gatustilen med Gucci Gang-tjejen. Dessa jackor använder en mängd olika ljusfärger och metallglans, hjälper till att skapa en personlighetstil. Sport jacka, som jackan coat blandning mellan män, minska vätske teknik inspirerad och lätt nylonmaterial. Quiltad jacka Moncler ned känslan vid användning av en stympad konstruktion, den ljusare effekt till en matteringseffekt är okänsliga. Hela med 90 år av nostalgi, samtidigt fylld med ungdomlig vitalitet. Med en känsla av modersportföreställning så att den måste vara en enda produkt har dunjacka en annan form och design, överdriven stor kodstil är extremt.

 

Hög mättnad färgen på Moncler dunjacka är också en stor trend, även om stilen är lite skrämmande, men det ger ljusa färger tråkig få dunjacka stil visuella höjdpunkter. Också ett bekymmer kommer som en enda produkt och en bomberjacka jacka sträcker sig därifrån Yokosuka, 2017 höst och vinter många märken har lanserat version av designen midjan är utan tvekan den mest uppenbara effekten av tunna medel, och hur man handskas med Låt Moncler dunjacka vara tunn detta ämne, många designers har valt midjan detta trick. 2017 höst och vinter kort 2017 Moncler Vinterjacka Herr dunjacka är verkligen en stor populära modeller, både DKNY så stor profil i street style design, men också Stella McCartney klänning tröja att ha staplade elegant design kan 0,2017 hösten och vintern kort stycke Moncler dunjacka är en pandemi punkt, och Korta stycken dunjacka med de mest lämpliga icke-tights byxor, var kroppen av de snäva byxorna kan lätt lösa ned jacka fettkrisen. Moncler Herr jacka, pullover, tight jeans, Martin stövlar, denna grupp är mycket supermodell höst och vinter favorit form

 

Bottnar kommer från pojkväns skjorta och T-shirt stil utvecklades försvinna, det finns ingen tvekan om att du kan gå ombord på populära 2017 trend listan, inte tror att det är bara några sexig i den varma solen dagarna, i själva verket, på vintern Du kan fortfarande använda överdimensionerade dunjackan och stövlarna för att skapa formen av nedladdningen av nedladdningen. Om du inte är övertygad om din egen kropp och inte vågade försöka ladda ner modellens försvinnande, kan du önska att fråga Moncler över jacka för att hjälpa, men kanske inte med ovanstående två grupper med betydande kropp, men den stora profilen hos dunjackan med en bra inte bara Luta sig för att förbättra gasfältet. Välj en favoritprofil.

Dessutom, som metallstil studenterna kanske vill välja silver Moncler dunjacka, denna höst och vinter denna teknik är full av en enda produkt är också mycket populär. Här borde ha en varm påminnelse, eftersom färgen dunjackan tillräckligt hög profil och en annan produktfärg så låg som möjligt för de underbara vännerna.